Great Success!

Shit, fysikprovet gick bra!! Antingen går det käpprakt åt helvete som det alltid gör när ett prov känns bra för mig, eller så går det faktiskt bra den här gången! Håll tummarna för mig!

Idag har jag äntligen kunnat chilla lite. Somna i solen och vakna helt svettig.. naaiz! Sen duscha, dra på studentparty och snacka musik och filmer med min gode vän Felix (som tog studenten! Grattis!!) och några random människor. Astrevligt!

Jag har insett att det jag helt av allt pratar om är musik. Alltid. Så fort jag diskuterar musik eller band så flyger tiden iväg, man har så mycket att säga och man kan prata hur länge som helst! Så ni vet vad ni ska prata om i framtiden när ni träffar mig! Höhö.

Ta det piano!

Il pleut à verse

Regnar det hos dig? Ja, Jens. Här regnar det som satan! Blåser gör det också!

Blåser, precis vad det gör i mitt samvete! Det stormar och åskar... P.g.a. all den tid som inte spenderats åt morgondagens fysikprov! Fy faen. Wish me good luck!

Jag klarade visserligen just en skitsvår uppgift! Är helt amazed att jag lyckades lösa den... Fuck yeah!

Okej. Men jag har inte så mycket att säga tror jag. Jag återkommer senare med en fet redovisning för hela frankrikeresan! Ska försöka ändra layouten så att den blir lite vänligare mot ögat också!

Puss och bit i läppen! <3

Marseille 2009!




Sammanfattning av vädret i Frankrike! Mwah!

Salut Motherfuckers!

Tillbaka från Frankrike! Eller ja... Har vart hemma sedan Torsdag nu men jaja! Första blogginlägget efter resan. Så kan vi säga.

Marseille var iaf helt galet grymt! Bland de roligaste resorna jag gjort någonsin! Lärde känna så många nya människor som man haft framför näsan hela skolgången men aldrig riktigt lärt känna. Jag håller på att skriva ner en detaljerad reseberättelse som jag antagligen kommer att lägga upp här senare!

Jag har inte mycket säga förutom att plugget dödar mig just nu! Ge mig lov!
Imorgon är jag iaf ledig, men jag måste spendera dagen till att plugga Fysik :(

Nåja, nog av mitt klagande!
Over and out!

France

Oui, jag sticker då till frankrike imorgon med franskaklassen! Otroligt skönt att komma bort lite!
Min enda farhåga är att jag absolut inte kan prata franska... Och kommer bli utskrattad av alla fransmän :( Jag tänker hålla mig nära alla begåvade människor!

Så, jag åker imorn... Har inte börjat packa utan har spelat gitarr hela dagen... Ska sätta igång snart!

Och eftersom jag redan har gjort nationella provet i Matte D så behövde jag inte gå på mattelektionen idag! Som är 2 tim och 10 min lång! Så jag sket i skolan idag.. hrm. Fy, fy! Men grymt skönt var det!

Jag vet att ni alla kommer sakna mig så otroligt mycket! Mwaha! <3

Smell ya laters, au revoir! ◊

Mainstream

Jag försöker allt jag kan att inte vara mainstream. Men att göra det är ju ganska mainstream i sig. Och här sitter jag och skriver blogg... DET om något är ju inte mainstream! Och Facebook.. Spotify.. Fan, jag är ju mainstream så det bara skriker om det.

Fast lite mainstream måste man ju vara, för annars hänger man inte med för fem öre bland polarna... Iaf de polare som är lite trendigare och coola... Suck. Det är ett jävla pyssel det där.

Jag gör som Jens och kör mitt eget race och skiter i alla andra.


∫ƒ((x)+m)-(g(x)+m))dx = A

Imorgon Nationellt Prov i Matte D. Rädda mig!



Au Revoir!

Minuspoäng

Ligger på minussidan vad gäller bloggande så here we go...

Sitter och pumpar Markoolio!!!
Han kommer tydligen till:

-REKLAM-

FEST I FLEN, där för övrigt min gode vän Ludwigs band ETERNUM NOCTEM (spana deras Myspace HÄR) spelar!

-REKLAM-


Fråga mig inte om datum och kostnader och dylikt för det har jag inte en susning om.



Jag ska på en riktigt fräsch festival i sommar, nämligen METALTOWN!!
Ska dra dit med Jens, Viggo, Mätz och några främlingar, kommer bli sjukt kul!
Band som spelar är bl.a.
TAGGA!!!!!!!!



Sedan har min käre vän Jens bestämt sig för att komma ut ur garderoben för att ansluta sig till den rosa sidan, och skaffa blogg. Ännu en förlorad själ. Nåväl. JENS CORNER OF INTEREST. Där har ni den! Han har riktigt sköna tankegångar och tycker om att uttrycka sina ibland smått extrema åsikter. Enjoy!





Och nu ska vi se om jag lyckats samla några egna tankar under denna dryga vecka, då jag suttit hemma sjuk och möglat istället för att plugga. Stygg!

Typ. Varför tänker man aldrig på hur skönt det är att inte ha ont i huvudet eller vara täppt i näsan när man inte har det? Man inser inte vad man har förrän man har förlorat det. Och då är det för sent. Om det inte handlar om huvudvärk såklart. Vi tar alla våra moderna bekvämligheter för givet, men i framtiden måste vi skära ned på bekvämligheterna för att ge plats åt miljön att återhämta sig... Så det är bara börja vänja sig!

... Säger han som sitter med chips, dipp, cola, en fet skön datorstol, Xbox360, tre elgitarrer, en bra dator och ett otroligt vackert utseende.

Världen är inte rättvis. Get used to it!

RSS 2.0