Growyn.com

Goa grejer :)

Vi är allt bra jävla små

Om jordens livstid skulle liknas med ett år så uppstod människan klockan 18:00 på Nyårsafton. Människan har funnits en 1460-del (1/1460)... 0,00069% av Jordens totala livstid. Vår moderna tid (säg 1900-nutid) har existerat i 0,000000054% av Jordens totala livstid. På den otroligt lilla delen har vi lyckats förstöra Jordens klimat-stabilitet och driver vår värld mot sin undergång. Människor är riktigt dumma i huvudet.

Om man sedan försöker få sig en uppfattning av hur otroligt små och onödiga våra liv är i jämförelse med all denna tid som passerat så kan man om man ha tur kanske förstå hur obefintliga och oändligt skitsmå och onödiga våra liv är.

Jag tror att mänskligheten var ett misstag. Någon sorts mutation skedde för länge länge sedan och den felande länken skapades, som sedan ledde vidare till utvecklingen av människosläktet och Jordens undergång.

Och jag sitter här och klagar på att jag är pank, arbetslös, omotiverad och otränad. Alla de värdsliga bekymrena kan flyga och fara. Hur kan något så smått spela den minsta roll när människan i sig inte betyder någonting alls? Just därför bryr jag mig inte om de här bekymren.
Förutom att jag gärna vill ha ett arbete som leder till att jag inte är pank längre som i sin tur leder till att jag kan köpa nya fina kläder och förlänga mitt gymkort så att jag kan bli vältränad och motiverad. Sedan kan jag få ett fint arbete, gott om pengar, arbeta hela livet, sedan och glömmas bort. Eller om jag har tur kan jag förändra någonting inom världen... Som är så ofantligt liten i jämförelse med universum att det är orelevant.



Growyn.com

Är en hemsida som använder Yahoo som sökmotor
men donerar hela sin vinst till förmån för miljön.

Det är exakt samma sak som att använda Google eller Yahoo
med den markanta skillnaden att du hjälper till för att skapa
en bättre miljö i vår värld!!

Growyn.com





Idag sket jag i gymnastiken, där de andra fick dansa vals och linedance, och låg hemma och sov istället. Feeett skönt. Sedan hade jag biologi (intressant med genitik!) en och en halv timme eller något och slutade sedan.

Sedan gjorde jag något som till och med förvånar mig själv! Jag gick till SYVen och pratade om vad jag behöver för betyg och poäng i gymnasiet för att komma in på vissa utbildningar och dylikt. Vi spanade en massa hemsidor om astronomi och grejer och det verkar vara lugna puckar för mig. Skönt!

Sedan gjorde jag något som förvånar mig ännu mer! Jag gick till elevcoachen och lade upp ett schema över mina studier, så att jag ska ge mig själv en örfil när disciplinen sviktar och sedan lyckas ta tag i mina studier! Känns verkligen bra!

Imorgon Nationella Skriftliga i Engelska B... Ämne Jämställdhet eller något sådant... har inte så bra koll faktiskt. Men det brukar lösa sig!

Aja. Peace out!


Alda-Lördag

Allright. Syster min säger att man ska skriva tankar i en blogg. Jag har inga tankar så ni får ett youtubeklipp istället.



Träffade Esmie idag, det var mycket mycket mysigt :) Vi vandrade omkring i Rönninge, plinkade gitarr, snackade skit och hade det allmänt trevligt :)

Har fet bloggtorka så jag kan ju bara säga GÖR CUPCAKES! Sjukt gott!

Hjälp!

Jag skrämmer mig själv! Sitter gäspandes vid datorn med P3 Rock i hörlurarna och tänker att nej, nu skriver jag ett blogginlägg om min händelserika dag och sen går jag och lägger mig!

Så fort som vår otroligt långsamma dator äntligen öppnat internetläsaren så surfar jag in på bloggen min (som nu förövrigt är oootroligt stylish!!!) och det jag läser där gör mig väldigt förvirrad.

Vad fan?! ... Har jag redan skrivit ett inlägg idag?! Det var som.. Nää.. Eller? Va? Har jag? ...

Tänker efter och får en flashback...

Jag skrev inlägget, gjorde min förbannade franskauppgift och kraschade sedan i vår olagligt sköna soffa som jag brukar uttrycka det när jag ligger i den och får helkroppsorgasmer. Hursomhelst. Det är helt omöjligt att lägga sig i soffjäveln och blunda i bara 20 minuter. Jag lade mig ner, stängde ögonen och vaknade 2 timmar senare av att far min kommer hem från tennis och sätter på Depeche Mode's Violator på full volym på stereon. Ett gott uppvaknande iallafall!

Men om man sover för länge på dagen så får man en väldigt screwed up tidsuppfattning och det känns som att allt som tidigare hänt bara varit en dröm... Surrealistiskt. Och nu kommer jag inte kunna sova sen, men det gör inget för jag börjar ändå efter lunch imorn!!

Tjohej med flesk!

Bonjour Peasants

Kommer hem ifrån en tidig dag i skolan, gym och körlektion och känner mig effektiv, men har fortfarande ett helt franskaarbete att skriva... Men så går det om man skjuter upp det!


Övningskörningen gick bra, fick beröm för mitt tänkande och hantering av bilen :)  Kul!

Brukar fundera på om jag verkligen var så smart som valde franska steg 4 och 5... hur svårt som helst, skittråkigt och allmänt fetma bara... USCH.
Nu ska jag med huvudvärk och trötta ögon försöka plöja mig igenom den här skiten iallafall.

Au Revoir!

Hej igen!



Har vart väldigt inakvtiv i bloggen nu ett tag. Ber om ursäkt, men känns inte som att jag har så mycket att säga!

Bilen går bra... Pluggar och stökar och försöker att inte dö av stress... Får väl se hur jag lyckas! En och en halv månad kvar till lov så jag får hålla ut!

Var och såg Iron Maiden - Flight 666 filmen i förrgår med Jonas och Mats, riktigt bra film om man gillar Iron Maiden. Om man inte gillade dem innan så gör man det garanterat efteråt iaf! :)

Nu ska det chillas! Eller något... Puss!

RSS 2.0