Casket Closing

Äntligen Fredag!

Lagade nyss tacos till hela familjen, mums.
Chilla ikväll! Martin kanske kommer hit, najs.

Skolan var fet! Började med studiebesök på Botkyrkas Miljöförvaltning med Globala Miljövården och hade en liten föreläsning om hur man jobbar med miljön i Botkyrka, pretty intresting!

Efter det direkt till skolan, där vi idag hade maskeradtävling för att samla poäng inför utspringet. Alla 3:or var utklädda och temat var Halloween. Så skolan var full av Häxor, Varulvar, Mördare, Liemän och fan vet vad! Min klass vart tillottade Varulvar! Awesome! Så hela klassen kutade omkring i skolan i ett par timmar och raidade galet, ylade och skrek, rövade bort små ettor och hade allmänt skitkul! De kompisar jag har som inte har några tävlingar eller så i trean går verkligen miste om något!

På rasten drog jag och Mats hem till honom och duschade, lyssnade på fet metal, gullade med hans marsvin Phille (aslik ett av mina marsvin som dog för tre år sen) och käkade kokta ägg med kaviar.

Sen hade vi labbar fram till 16:20. Inte lika fett men ändå en fet dag!

Jobba imorgon och sen kalasa på kvällen. Win!

Trevlig helg!

De e brum

Sitter här och plinkar på gitarren och luktar på fotsvetten min. Mysigt. Funderar lite på hur svårt det egentligen kan vara att vara bra på gitarr? Har fått i uppgift på kulturskolan att planka ett solo i en låt, och det är fetaste känslan. Fan, jag skulle aldrig kunna skriva något sånt. Fan. Övning ger färdighet, men det är svårt att öva när man inte har tid!

Idag har skolan plågat mig som vanligt, haft prov och genomgångar och gud vet vad.

Jag är trött och ber om ursäkt för att jag inte skriver något spännande. Vad ska man skriva egentligen?

Kissnödig

Hejåhå, äntligen tagit bort den föfärliga bakgrunden. Orkade inte experimentera så mycket, så det vart svart. Men eftersom det mesta jag skriver i den här bloggen handlar om skit så passar det ju (öh). Den orangea texten kanske ger ett lite Halloweenigt intryck... Men det har ju nyss vart Halloween så vafan.

Sedan så är det det vanliga scenariot som utspelas i min värld: Prov imorgon, har inte pluggat, sitter och gör annat kvällen innan istället för att plugga.

Meh. Får skylla mig själv när det går åt helvete och jag sen klagar på att jag inte kommer att komma in på de universitet/högskolor jag vill eftersom jag har för dåliga betyg.




Har skrivit en Att Göra-lista idag:

  • Kolla Studentmössa [ ]
  • Kolla upp Five Finger Death Punch- konserten [ ]
  • Göra Projekt- uppgifterna [ ]
  • Ställa mig i bostadskö [x] VUXENPOÄNG!
  • Göra om PM:et till muntliga svenskauppgiften till ett annat format [ ]
  • Spana in preliminära betyg [x] Ser fantastiskt ut.....
  • Sätta igång med idrottsplaneringen [ ]
  • Svara på mail till studentskiva-grejen [ ]
  • Lägga upp jobb-schema för Dec [x] Pengar!
  • Snacka med SYV om Universitet/HS [ ]
  • Höra om jobb på Konsum (igen) [ ]
  • Snacka med Kuratorn om hög frånvaro (hehe) [ ]

Har en del att göra... Usch!


RSS 2.0